تاریخ : چهارشنبه 29 آبان 1398

همگام با مردم بصیر و ولایی بناب؛

راهپیمایی خانواده بزرگ دانشگاه بناب

دانشگاهیان دانشگاه بناب در حمایت از منویات رهبری و محکوم نمودن اقدامات اخیر اشرار راهپیمایی کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، خانواده بزرگ دانشگاه بناب، صبح امروز در حمایت از منویات مقام معظم رهبری و محکوم کردن اقدامات اخیر خرابکارانه اشرار همراه با مردم بصیر و ولایی بناب راهپیمایی کردند.

در پی اتفاقات چند روز اخیر، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بناب همگام با مردم انقلابی و بصیر بناب در راستای حمایت از منویات مقام معظم رهبری و محکومیت اعمال خرابکارانه منافقین و اشرار راهپیمایی انجام دادند.

گفتنی است امروز راس ساعت 11:00 مردم ولایی و بصیر شهرستان بناب از مقابل مصلی اعظم با سردادن شعارهایی، ضمن حمایت از بیانات اخیر مقام معظم رهبری، اقدامات اخیر خرابکارانه اشرار در نقاط مختلف کشورمان را  محکوم کردند.

• در چهارشنبه 29 آبان 1398