تاریخ : دوشنبه 13 آبان 1398

به مناسبت یوم الله 13 آبان؛

خروش دانشگاهیان دانشگاه بناب

به مناسبت یوم الله 13 آبان دانشگاهیان دانشگاه بناب همچون سالهای پیش همگام با مردم بصیر بناب در راهپیمایی شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، دانشگاهیان دانشگاه بناب همگام با مردم همیشه در صحنه و انقلابی  بناب با شرکت در راهپیمایی یوم الله 13 آبان حماسه دیگری را خلق کردند.

مردم همیشه در صحنه و انقلابی بناب اعم از جامعه دانشگاهی، دانش آموزان، طلبه های شهرستان بناب در مسیر راهپيمايي با سر دادن  شعارهای  مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، شعار رهبر ما مرگ بر آمریکا و الله اکبر خامنه ای رهبر پیمودند.

در پایان راهپیمایان در مقابل مصلی اعظم بناب با شعارها و دست نوشته های  خود بار دیگر انزجار خود را از سیاست های استکبار جهانی و کشورهای غربی اعلام کردند و سخنرانی استاد حوزه و دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین جابری پایان بخش این حماسه  عظیم بود.

تصویر و گزارش: ناصر قدسی زاده، خبرنگار صدا و سیما
تدوین: مجتبی فتحی زاده، مدیر روابط عمومی دانشگاه بناب