تاریخ : پنجشنبه 18 مهر 1398

افتخاری دیگر برای دانشگاه بناب؛

کسب 3 رتبه برتر روابط عمومی دانشگاه بناب در اولین جشنواره روابط عمومی‌های شمالغرب کشور

روابط عمومی دانشگاه بناب در جشنواره هامس 3 عنوان برتر را کسب کرد.

اولین جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاهها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری منطقه ۳ کشور با عنوان "جشنواره هامس" صبح امروز در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با حضور مشاور وزیر و مدیرکلّ روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر عبدالهی نژاد و مدیران روابط عمومی دانشگاهها و پارک‌های علم و فناوری استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، اردبیل و زنجان برگزار شد.

آثار و عملکرد روابط عمومی‌ها در یک سال گذشته توسط داوران جشنواره داوری گردید و مدیران برتر توسط دکتر عبدالهی نژاد، مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم و رئیس دانشگاه شهید مدنی تجلیل شدند.

بر اساس این گزارش، مدیر روابط عمومی دانشگاه بناب، مجتبی فتحی‌زاده در بخش‌ سمعی و بصری رتبه اول، بخش فعالیت‌های شاخص روابط عمومی رتبه سوم و روابط عمومی نوین رتبه چهار منطقه ۳ کشور را کسب کرد.

• در پنجشنبه 18 مهر 1398