تاریخ : يکشنبه 31 شهريور 1398

در آستانه آغاز سالتحصیلی جدید؛

دکتر حسین پیری، رئیس دانشگاه بناب پیامی صادر کرد

دکتر حسین پیری به مناسبت آغاز سالتحصیلی جدید پیامی صادر کرد؛ در متن پیام آمده است:
بسمه تعالی

«قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آنرا که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت کرد و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم فرمود.»

دانشجویان محترم، استادان و همکاران گرامی...

ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان، حضرت امام حسین (ع) و خاندان و یاران باوفایش، فرا رسیدن سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس را به جامعه دانشگاهی به ‌ویژه دانشجویان ورودی جدید صمیمانه تبریک عرض نموده و برای همگان از درگاه باری تعالی آرزوی موفقیت، سعادت و بهروزی مسئلت دارم.

از اعضای محترم هیات علمی و کارکنان پر تلاش دانشگاه بناب تقاضا دارم که بیش از گذشته فضای دانشگاه را برای دانشجویان به ویژه دانشجویان ورودی جدید شاداب و صمیمی نمایند و در جهت ارتقای علمی و رفاهی ایشان گام بردارند و همچنین امیدوارم دانشجویان گرامی نیز در سال تحصیلی جدید با حضور فعال، تلاش مضاعف و انگیزه والای دانش طلبی در پیشرفت علمی و فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی فعالیت نمایند.

اکنون که دانشگاه بناب در آستانه بیست و چهارمین سال تاسیس خود، در دولت مکرم تدبیر و امید دوشادوش سایر دانشگاههای کشور در سایه سار شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران و راهبردهای مقام عظمای ولایت (مدظله العالی)، با شتابی روز افزون به سوی اهداف عالیه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به پیش می‌رود، امید است که حضور گرم و پر نشاط دانشجویان عزیز، محیط علمی و فرهنگی دانشگاه بناب را در شهر آب و آفتاب و کتاب پویاتر از سال‌های گذشته گرداند.

در نهایت دست همه شما را به گرمی می‌فشارم، ایده‌ها و نقدهای شما برای اداره دانشگاه را به دیده منت می‌پذیرم و برای خانواده بزرگ دانشگاه بناب آرزوی سلامتی و سر بلندی دارم.

با آرزوی توفیقات الهی
دکتر حسین پیری