تاریخ : سه شنبه 14 اسفند 1397

در آستانه ی سال نو؛

پرتال جدید خبری روابط عمومی دانشگاه بناب با قالب و امکانات جدید رونمایی شد

پرتال خبری جدید روابط عمومی دانشگاه بناب با قابلیت ها و امکانات جدید در آستانه ی سال جدید رونمایی شد.
با طراحی پرتال جدید خبری دانشگاه بناب، بسیاری از مشکلات فنی موجود در وب سایت قبلی دانشگاه مرتفع شده و در کل قالب و پلتفرم پرتال خبری جدید دانشگاه قابلیت ها و امکانات فراوانی را در اختیار دانشگاهیان عزیز قرار خواهد داد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه، ضمن تاکید بر این که طراحی این پرتال خبری براساس نیازمندی های دانشگاهی صورت گرفته برخی ازامکانات اساسی وب سایت جدید از قبیل: رنگ بندی و قالب جذاب این پرتال، رعایت اصول SEOبهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو، تور مجازی دانشگاه، بخش فیلم و صوت، خبرنامه دیجیتالی، بخش مشخصات اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، اضافه شدن اطلاعات تماس و نقشه گوگل به پرتال، ماژول پرسش های متداول، ماژول تقویم رویدادها و تابلوی اعلانات (تقویم تحصیلی، همایش ها و...) را می توان از ویژگی های پرتال خبری روابط عمومی دانشگاه بناب نام برد.

وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از پشتیبان پرتال دانشگاه بناب گفت: پرتال خبری دانشگاه بناب به آدرس PR.UBONAB.AC.IR می باشد که جا دارد از مدیریت محترم فناوری اطلاعات دانشگاه و بالاخص پشتیبان پرتال دانشگاه بناب، مهندس اکبر اسماعیل‌زاده سپاس و قدردانی نمائیم که همواره روابط عمومی دانشگاه را مورد حمایت قرار داده و بالاخص در طراحی این پرتال زیبا متحمل زحمت های فراوانی شدند.
  • در سه شنبه 14 اسفند 1397