به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه ی زهرا (س) و روز زن، روز دوشنبه 6 اسفند مراسمی به همین مناسبت در سالن کنفرانس حوزه ی ریاست برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ این مراسم با حضور دکتر حسین پیری رئیس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر رنجبر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و جمعی از بانوان استاد و کارمند دانشگاه برگزار شد.
دکتر حسین پیری در ابتدا ضمن خوش آمدگویی به بانوان، سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه ی زهرا (س) و روز زن را تبریک گفت و بیان داشت: ما افتخار می کنیم که همکارانی همچون شما بانوان فعال و سختکوش در مجموعه دانشگاه بناب در کسوت استادی و کارمندی فعالیت می کنید.
دکتر پیری در ادامه نقش زنان در جامعه اسلامی را بسیار ضروری دانست و گفت: زن دارای حق و حقوقی است که به منزله آن خود را مجاب به کار در اجتماع می داند و دین مبین اسلام برخلاف دیگر ادیان حقوق بسیاری را برای زنان قائل شده است و در جامعه امروزی زن به عنوان تکمیل کننده شخصیت اخلاقی فرد بار سنگینی را بر دوش دارد؛ زن زیر بنایی ترین پایه های اخلاقی را در یک جامعه رقم می زند و با استفاده از پایگاه اجتماعی مختلف نقش های گوناگونی را عهده دار می شود.
رئیس دانشگاه بناب در ادامه از تربیت نسل بعنوان مهم ترین نقش زنان در جامعه نام برد و گفت: تربیت نسل مهم ترین نقش زنان است و جامعه زنان باید کار فرهنگی را در اولویت اصلی فعالیتهای خود قرار دهند و دادن شناخت و آگاهی به قشر زنان، آنها را در برابر تهاجم فرهنگی دشمن مقاوم میسازد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر رنجبر، مسئول دفتر نهاد رهبری ضمن تبریک به مناسبت سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه ی زهرا سلام الله علیها گفت: این مناسبتهای فرخنده و زیبا را به زنان و مادران دانشگاه تبریک می گویم چرا که مادر، کلمه ی مقدسی است و دین مبین اسلام به زن جایگاه ویژه ای داده و او را ارج نهاد و زن در اسلام به مقام عصمت رسید و از دامن آن حضرت زهرا (س) برخاست؛ پس می توان توجه ویژه اسلام به زنان را در سیر تاریخی مشاهده کرد.
رنجبر تربیت صحیح فرزندان توسط مادران را بسیار ضروری دانست و گفت: مادر در خانواده یکی از اساسی ترین نقش ها را ایفا می کند آن هم تربیت فرزندان صالح و تحویل آن به جامعه است، چرا که تربیت فرزند از رکنهای اساسیِ رشد و پیشرفت جامعه است؛ هیچ جامعهای نمی تواند ابر تمدن نوین اسلامی شود، مگر این که محیط خانوادهاش محیط پاک و با صفا بوده و حضور زن به عنوان مادر در خانواده جدی احساس شود.
این استاد حوزه و دانشگاه در پایان گفت: روزی که تکریم مقام زن است همزمان شده است با روز ولادت آن صالح بزرگی که فرزند به حق فاطمه اطهر بود؛ ما امروز راه و مسیر آن امام را طی میکنیم؛ زنان یعنی انسانهای هوشمندی که با تلاش و استعدادشان در دانشگاه حضور یافتند؛ حضوری مؤثر و حضوری تأثیرگذار؛ در مدرسی دانشگاه، در بخش های اداری و ... و خوشبختانه در تمامی حوزه ها بسیار موفق بوده اند و جزو فعال ترین و با سواد ترین نیروهای دانشگاه بوده اند.
گفتنی است در پایان با اهدای هدایایی از بانوان استاد و کارمند دانشگاه بناب تجلیل به عمل آمد.
پایان خبر