تاریخ : دوشنبه 14 آبان 1397

طی حکمی از طرف رئیس دانشگاه بناب؛

سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب منصوب شد

دکتر میرسجاد هاشمی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ دکتر حسین پیری رئیس دانشگاه بناب، طی حکمی، دکتر میرسجاد هاشمی مطلق دانشیار گروه ریاضی دانشکده علوم پایه را به سمت معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه منصوب کرد.
دکتر میرسجاد هاشمی، دانشیار گروه ریاضی دانشکده علوم پایه و سه سال پژوهشگر برتر دانشگاه، عضو کمیته برگزاری و هیات داوران ریاضی دانشگاه چانکایا ترکیه، سخنران مدعو و کلیدی در کنفرانسهای بین المللی کشور چین، عضو هیات تحریریه در مجلات بین المللی، معاونت دانشجویی دانشگاه بناب، معاونت فرهنگی دانشگاه بناب، راهنمایی و فارغ التحصیلی چند دانشجوی دکتری از کشور ترکیه و ایران و همچنین دانشجویان کارشناسی ارشد، عضو شورای دانشگاه، عضو شورای فرهنگی دانشگاه و عضو افتخاری شورای پژوهشی دانشگاه بناب بخشی از سوابق اجرایی و پژوهشی وی می باشد.
گفتنی است؛ رئیس دانشگاه بناب در پایان از خدمات دکتر حسین غفوریان، معاون پیشین آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب تقدیر به عمل آورد.
  • در دوشنبه 14 آبان 1397