تاریخ : يکشنبه 13 آبان 1397

در یوم الله 13 آبان؛

خروش دانشگاهیان دانشگاه بناب در راهپیمایی ۱۳ آبان

راهپیمایی پرشور روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با حضور مردم ولایت مدار و همچنین دانشگاهیان دانشگاه بناب برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، در راهپیمایی یوم الله 13 آبان که از ساعت9:30 صبح روز یکشنبه آغاز شد، اقشار مختلف مردم، دانش آموزان، روسای ادارات و بالاخص دانشگاهیان دانشگاه بناب حضور داشتند.
مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرستان بناب از ابتدای خیابان شهید استاد مطهری آغاز شد و با تجمع راهپیمایان در روبروی مصلی اعظم بناب ادامه پیدا کرد.
شعار «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسراییل»، «دانشجو بیدار است از آمریکا بیزار است» و «آمریکا آمریکا مرگ به نیرنگ تو، خون جوانان ما میچکد از چنگ تو» از جمله شعارهایی بود که در طول مسیر راهپیمایی سرداده شد.
در پایان پس از سخنرانی فرماندار شهرستان بناب قطعنامه راهپیمایی یوم الله 13 آبان قرائت شد.
گزارش تصویری؛

• در يکشنبه 13 آبان 1397