تاریخ : چهارشنبه 3 مرداد 1397

به مناسبت ولادت امام رضا (ع)؛

پیام تبریک رییس دانشگاه بناب

دکتر کریم عباسیان، به مناسبت میلاد باسعادت هشتمین اختر تابناک ولایت و امامت، پیام تبریکی صادر کرد. در متن پیام آمده است:

ای شاه خراسان، هنگامی كه نقش گنبد پر نور تو در پرده‌‌ی چشمان‌مان می‌افتد، آمیزه‌ای از احساس تعالی و شكوه در قلب‌‌هایمان می‌نشیند؛ نقشی كه محبت و دوستی تو را پیوسته در رگانمان به دوردست‌ترین منافذ جسم و جان می‌رساند؛ به خود می بالیم که ایران اسلامی میزبان شماست ای امام مهربانی‌ها و سر افرازیم که در سالروز میلادتان تمام ایران اسلامی غرق در شور و شعف و جشن و سرور است.

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه بناب فرارسیدن ولادت با سعادت ثامن الحجج، حضرت علی‌بن موسی الرضا(ع) را به مسلمین جهان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و امیدوارم در سایه الطاف ایزد متعال و در این روزهای پر برکت، سیره‌ی آن امام همام مورد توجه همگان به ویژه جامعه‌ی علمی قرار گیرد.

۳ مرداد ۱۳۹۷
دکتر کریم عباسیان