تاریخ : يکشنبه 19 شهريور 1396

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز سالتحصیلی جدید

دکتر کریم عباسیان به مناسبت آغاز سالتحصیلی جدید پیامی صادر کرد
دکتر کریم عباسیان رئیس دانشگاه بناب به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و ورود دانشجویان ورودی جدید پیامی صادرکرد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب در متن پیام آمده است؛
بسمه تعالی
طَلَبُ العِلمِ فَريضَةٌ عَلى كُلِّ مُسلِمٍ أَلا إِنَّ اللّه‏ يُحِبُّ بُغاةَ العِلمِ؛
طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است؛ خداوند جويندگان دانش را دوست دارد مصباح الشریعه ص13

دانشجويان عزيز، اساتید و کارکنان گرامی
قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آنرا که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود.
دگر بار فصلی از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان کسب علم و کمال ورق خورد و ملائک بال خود را برای حضور آنان گسترانیده و توفیق خدمت را به بندگان خود در این حوزه عنایت فرموده است.
ابتداعاً تقارن هفته دولت با آغاز به کار رسمی دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را بر دولتمردان پرتلاش و سختکوش ایران اسلامی تبریک عرض می کنم و امیدوارم در سالی که توسط مقام عظمای ولایت بنام سال" اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال" نامگذاری شده است، سالی پربرکت و سرشار از موفقیت داشته باشیم.
 آغار سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی؛ اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه بناب و به ویژه دانشجویان جدید الورود که برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه گام نهاده اند صمیمانه تبریک عرض می نماییم.
ما خادمین ملّت در دولت تدبیر و امید،‌ امیدواریم تمام توان و تلاش خود را برای بالندگی و شکوفایی ایران عزیزمان بکارگیریم و با الگو قراردادن منویات مقام عظمای ولایت، امام خامنه ای ( مدظله العالی)، راهبردهای هوشمندانه ریاست محترم جمهوری ایران جناب آقای دکتر روحانی و همچنین موارد ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در شکوفایی بیش از پیش ایران عزیزمان بکوشیم.
 برای همگان، دستیابی به مدارج عالی علمی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت از درگاه خداوند متعال خواهانم.
دکتر کریم عباسیان  - 13 ذی الحجه1438
  • در يکشنبه 19 شهريور 1396