تاریخ : سه شنبه 7 دي 1395

برگزاری همایش بزرگ حماسه ۹دی در دانشگاه بناب

مدیر روابط عمومی دانشگاه بناب گفت: همایش حماسه 9دی با حضور دانشگاهیان در دانشگاه بناب برگزار خواهد شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه بناب طی گفتگو با خبرنگار انعکاس بناب گفت: به منظور تبیین روز ۹دی، همایشی با این عنوان با  مشارکت سپاه ناحیه، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بناب، بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و بسیج کارمندی در دانشگاه بناب برگزار خواهد شد.
مجتبی فتحی زاده گفت: این همایش با حضور سردار جعفری، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزهای دفاع مقدس استان آذربایجان شرقی، 12 دی ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن آمفی تئاتر علامه طباطبایی دانشگاه بناب برگزار خواهد شد.
وی افزود: حماسه 9دی برگ زرینی در تاریخ ایران اسلامی خواهد بود و امروز وظیفه ما به عنوان خادمان ملت تبیین موضوع 9 دی در بین عموم مردم است تا با بصیرت افزایی بین مردم نگذاریم وقایعی چون فتنه 88 تکرار شود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه بناب در پایان با اشاره به اینکه ملت ایران همیشه برای حفظ انقلاب و ارزش های اسلامی در صحنه حضور داشته اند، گفت: دشمنان انقلاب اسلامی از همه گزینه ها و ظرفیت های خود برای مقابله و مهار نظام اسلامی بهره گرفته اند، اما ملت ایران با هوشمندی و حضور به موقع خود تهدیدها و فتنه ها را خنثی کرده اند.

• در سه شنبه 7 دي 1395